Mannen! Zijn jullie toe aan een eigen plekje in (of nabij) het huis? Wij snappen heel erg goed dat je niet altijd maar met je vrouw naar GTST wilt kijken, of tussen de Diamond Painting spullen wilt zitten. Tijd voor een echte mancave….zo eentje waar je samen met wat vrienden zo nu en dan gezellig kunt praten over bier en …. Juist ja! Of gewoon een plek waar je relaxed een game kunt spelen zonder gestoord te worden door de kids. Wij geven vertellen je wat onmisbaar is in jouw mancave. Ruim jij de garage alvast op? Of de zolder?

Televisie

Als er voetbal is dan wil je dit natuurlijk kunnen zien. Daarvoor is een televisie van een leuk formaat natuurlijk wel handig. Misschien kun je deze wel aan de muur bevestigen, zodat je een beetje een soort van bioscoopgevoel creëert. Een andere optie is het huren of lenen van een beamer. Je kunt op een witte muur, of een wit doek dan alles op een nog veel groter beeld bekijken.

Dartbord

Darten is ontzettend populair en daarom zie je ook steeds vaker dartborden terugkomen bij mensen thuis. Zo af en toe een pijltje gooien kan leuk zijn, maar misschien wil je zelfs wel zo hard door oefenen dat je mee kunt doen aan een toernooi. Natuurlijk zul je daarvoor wel een hoop trainingsuren moeten maken. Ook voor de fun, samen met vrienden, is darten een ontzettend leuke sport om te beoefenen. Op MCdartshop.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt. Weet je niet zo goed waar je precies voor moet kiezen, vraag dan advies, ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Pooltafel

Heb je echt behoorlijk wat ruimte, dan is een pooltafel natuurlijk wel de absolute musthave in jouw mancave. Een potje poolen doe je misschien normaal gesproken altijd in de kroeg, maar hoe leuk is het als je dit gewoon thuis kan doen. Een aantal pooltips:

  • Raak de witte bal zoveel mogelijk in het midden
  • Houd de arm waarmee je de keu vasthoudt in een hoek van 90 graden
  • Houd de hand die de keu ondersteunt zo stabiel mogelijk op de tafel
  • Met krijt op de top van de keu heb je meer grip

Minibar of koelkast

Natuurlijk wil je wel een lekker drankje en een hapje kunnen serveren aan jouw gasten. Zorg dat er een minibar of koelkast in jouw mancave staat, zodat je dit altijd voorhanden hebt. Je kunt van tevoren wat hapjes klaarmaken, of iets laten bezorgen. Pizza doet het natuurlijk ook altijd erg goed!

Muziekinstallatie

Tijdens het praten, darten of poolen is een muziekje natuurlijk ook wel een must. Misschien heb je zelfs wel een speciale playlist voor gezellige avonden, of kies je toch gewoon voor de radio op de achtergrond. Het maakt niet uit, in goed gezelschap is alles natuurlijk helemaal prima.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles