De uitstraling van je gezicht doet zo veel aan hoe goed jij in je vel zit. Een klein puistje of vlekje wanneer je opstaat en in de spiegel kijkt, kan bijvoorbeeld echt je dag verpesten. En wat geeft er nu meer zelfvertrouwen dan een mooie, egale huid zonder oneffenheden? Weg met de schmink en klaar voor een mooie natuurlijke look met de hydrafacial behandeling. Een esthetische behandeling met de hydrafacial maakt de huid weer proper, verwijdert tekens van veroudering, behandelt acne of vlekjes en laat de huid volledig stralen!

Wat is een hydrafacial en hoe werkt het?

Een hydrafacial is eigenlijk een klein apparaatje dat gebruik maakt van innovatieve technologie. Daarbij gaat het om gepatenteerde vortextechnologie die de huid diep reinigt en daarna de huid voorziet van voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, paardenkastanjezaadextract, rode-algenextract, koper-, zink- en magnesiumpeptiden. Simpelweg uitgelegd betekent dit dat eerst de huid gereinigd wordt met het apparaat doordat het werkt als een soort ‘stofzuiger’ dat al het vuil meeneemt. En daarna worden de nodige voedingsstoffen op de huid afgegeven. De huid neemt die voedingsstoffen op waardoor het snel geneest en hydrateert met een egaal uitzicht als gevolg. Een hydrafacial behandeling laat je dan ook best doen door een dermatoloog of beauty-expert. Zij weten er alles van en kunnen vooraf bepalen of jouw huid geschikt is voor de behandeling.

Resultaten na slechts één behandeling

Na slechts één behandeling met de hydrafacial heb je al resultaat. Je kan verschillende delen of ongemakken in het gezicht behandelen, maar over het algemeen geldt dat de hydrafacial de huid egaal maakt. Denk daarbij bijvoorbeeld maar aan het wegwerken van bruine vlekjes, puistjes of huidkorrels. Ook kan de hydrafacial rimpels, kraaienpootjes en verwijde poriën aanpakken. Als je bijvoorbeeld last hebt van verstopte poriën, worden deze poriën eerst schoongemaakt en daarna ‘verkleind’ zodat er geen vuil meer in kan komen.

Van oud naar jong en van ruw naar egaal

Bij een hydrafacial behandeling komen verschillende fases aan te pas. Belangrijk is om eerst te beginnen met een reiniging en lichte peeling. Zo is de huid ten eerste grondig schoongemaakt waardoor het resultaat effectiever zal zijn. Ten tweede zorgt de peeling voor meer comfort en minder tintelingen tijdens de behandeling. Daarna zal de hydrafacial de poriën proper maken en de nodige voedingsstoffen aan het gelaat toevoegen. Het resultaat daarvan is steeds een propere huid die mooi verstevigd is. Wil je dus graag tekenen van veroudering wegwerken? Dan is een hydrafacial de beste oplossing!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles