Als je in de ochtend wakker wordt en ontdekt dat je telefoon ‘s nachts niet goed opgeladen is, dan heb je daar de hele dag last van. Je bent steeds opzoek naar stopcontacten en voor je gevoel duurt het opladen een eeuwigheid. Daar is nu gelukkig een oplossing voor, namelijk de snellader. Deze laadt je telefoon een stuk sneller op dan een reguliere oplader. Ben je benieuwd hoe het werkt en wat de voor en nadelen zijn? Lees dan snel verder!

Snel opladen

Met een iPhone snellader laad je jouw iPhone super snel op! Dit is erg handig wanneer je vergeten bent om je telefoon op te laden. Of wanneer je de teleoon veel gebruikt en hij snel leeg is. Bij snelladen stuurt de oplader een hoger vermogen door de kabel. Dat extra vermogen levert de oplader vooral wanneer je batterij bijna leeg is. Om je batterij te beschermen tegen beschadigingen gaat opladen steeds langzamer naarmate je batterij voller raakt. Snelladen is hierdoor vooral geschikt om even snel een lege smartphone grotendeels weer op te laden.

Niet door alle iPhone ondersteund

Veel mensen denken dat snelladen slecht is voor de iPhone, omdat ze wel eens gelezen hebben dat de batterij oververhit kan raken. Bij de nieuwe iPhones is de batterij zo goed dat hij met een snellader niet oververhit kan raken. Bij oudere iPhones wordt het snelladen niet ondersteunt, omdat de batterij dan wel te warm kan worden met het opladen. Laadt daarom geen Iphones op met een snellader die ouder zijn dan de iPhone 8.

Happyladers

Heb je een nieuwe iPhone snellader nodig? Bestel hem dan bij Happyladers. Zij bieden originele Iphone snelladers aan voor de laagste prijs. Doordat zij in grote getalen opladers inkopen, kunnen zij ze voor de laagste prijs aanbieden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending. Bestel je jouw artikelen voor 17:00, dan ontvang je ze de volgende dag thuis. Is het niet goed? Dan ontvang je jouw geld terug. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles