De seizoenen kunnen verraderlijk zijn, tegenwoordig start de winter in de herfst maanden en de lente kan soms al in de wintermaanden beginnen. Lastig om je tegen te kleden, echter is hiervoor een perfecte oplossing voor een verwarmde jas, van soft shell materiaal. Waardoor die ieder seizoen gedragen kan worden.

De perfecte temperatuur, ieder moment

De verwarmde jas wordt geleverd met een krachtige powerbank, deze sluit je eenvoudig aan op de verwarmde jas. Waarna je de keuze hebt uit drie verschillende warmtestanden. Met een druk op de knop switch je van warmtestand. De verwarmde jas heeft een zachte binnenkant, wat het erg aangenaam maakt om te dragen. Is het buiten koud? Dan kan je de warmste stand kiezen, is het een frisse lenteochtend, dan kan je voor de laagste stand kiezen. Zo is deze wind en waterdichte verwarmde jas geschikt voor elk seizoen.

Ook ideaal voor wintersport

Ben je van plan om op wintersport te gaan? Dan kan de verwarmde jas niet in je koffer ontbreken. De jas is sportief ontworpen en zorgt ervoor dat je geen kou meer hoeft te ervaren. Eventueel kan je je dikke winterjas eroverheen dragen, als extra isolatielaag, waardoor de warmte nog beter bewaard blijft. Dit versterkt het warmte effect.

Vijf grote verwarmingszones

De verwarmde jas wordt aangedreven door de krachtige powerbank. Over de jas zitten vijf grote verwarmingszones verdeeld, die het lichaam warm houden. Er zitten verwarmingselementen op de buik, onderrug en bovenrug. Zoals hierboven staat beschreven is het een multifunctionele verwarmde jas, die voor verschillende seizoenen ingezet kan worden. Maar ook voor verschillende activiteiten als: fietsen, wandelen, wegwerkers, koelcelmedewerkers en (winter)sporters.

Aanbieder van de verwarmde jas

Comfort-Producten biedt de verwarmde jas aan en is de expert op het gebied van verwarmde kleding. Zij doen dit al meer dan 15 jaar en hebben een uitstekende beoordeling via verschillende beoordelingswebsites. Daarnaast hanteren zij een fabrieksgarantietermijn van 1 jaar, maar zijn ook na die tijd bereid om te helpen en mee te denken, wordt geschreven in de reviews.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles