Wollen vloerkleden winnen steeds meer aan populariteit in de interieurwereld. Dit zie je dan ook terug in het enorme aanbod hierin. Zo zie je dat steeds meer merken een uitgebreide selectie aan wollen vloerkleden aanbieden en dat hiermee het geitenwollensokken imago definitief van de baan is. Om het maken van je keuze te vergemakkelijken heeft Volero een top 10 wollen vloerkleden samengesteld. Als vloerkledenspecialist én grootste vloerkledenwebshop van Nederland weten zij als geen ander wat er speelt op het gebied van wollen vloerkleden en wat de echte toppers zijn. De selectie, die terug te vinden is op hun website, is niet alleen een lust voor het oog maar ook erg aantrekkelijk geprijsd. Wat wil je nog meer?

Wollen vloerkleden voor iedere woonstijl

In deze top 10 wollen vloerkleden zijn de mooiste wollen vloerkleden van 2021 geselecteerd. Van rechthoekig tot rond en van effen tot gemêleerd: de keuze is reuze! Of je nou een Scandinavische, moderne, industriële of landelijke woonstijl hebt, een wollen vloerkleed is dankzij de prachtige structuur en neutrale tint een verrijking voor ieder interieur. Daarnaast is een wollen vloerkleed niet alleen mooi voor het oog. Wist je dat wol van nature waterafstotend, warmte regulerend, zacht én oersterk is? Met zoveel positieve eigenschappen is de keuze natuurlijk snel gemaakt.

Voor elk seizoen een vloerkleed

Veel aanwezig in deze top 10 vloerkleden van wol is het wit wollen vloerkleed. En dit begrijpen we maar al te goed! Dit is namelijk het ultieme item om een winterwonderland gevoel in huis mee te creëren. Maar niet alleen in de winter is dit warme en isolerende vloerkleed een must. Juist dankzij de lichte kleur staat deze ook prachtig in een zomers interieur. Combineer het wollen vloerkleed dan met andere natuurlijke materialen zoals jute en linnen voor een rustige en serene sfeer in huis.

Kortom: wollen vloerkleden zijn van binnen en buiten prachtig en een must voor een warme sfeer in huis. Ben jij nog op zoek naar een betaalbaar exemplaar? Bij volero.nl krijg je momenteel 25% korting op vele wollen vloerkleden.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles