Staat er een weekendje Friesland voor de boeg, waarin de Friese meren van dichtbij worden bekeken met een sloepje? Een midweek Gent waarin de lekkerste Vlaamse frieten en Belgische biertjes worden gedronken? Een tochtje op de fiets omdat het zonnetje zo fijn schijnt op een lekkere woensdagmiddag? Waar je ook heen gaat, of het binnen of buiten de grenzen van je eigen provincie of zelfs het land is, het op een veilige manier meenemen van jouw spullen is een absolute pré. En hoe kan je dat nou beter doen dan het meenemen van een handig tasje of tas? Lees snel met ons mee voor drie tassen die ontzettend handig zijn voor jouw dagje weg, weekendje onder de pannen of zelfs een langere vakantie!

Fanny pack, money belt, heuptasje

Hoewel over de naam van dit tasje nogal te discussiëren valt, is dit soort tasje een absolute must als je er zeker van wil zijn dat je jouw spullen op een veilige manier dichtbij je zal dragen. Het tasje heeft een korte band, waardoor je deze op je borst of heup kan dragen terwijl je de band wel om je nek draagt. Zo heb je je spullen altijd dicht tegen je aan (‘’draag je sleutels altijd op je lichaam’’ is een vaak gezegde tip toch?). Met dit tasje kan je alles op je lichaam dragen, en hoef je niet bang te zijn voor eventuele zakkenrollers; het tasje bungelt namelijk niet achter je aan!

Crossbody bag

Een Fanny pack is vaak een vrij klein tasje, waar je heus goed je sleutels, portemonnee met pinpassen of zelfs creditcards en je mobiel in kan opbergen, maar het wordt lastig om je hele stranduitrusting hierin te stoppen. Waarin dat wel goed kan? Een crossbody bag! Deze heeft in principe dezelfde soort band als de Fanny pack, echter is de tas zelf wat groter en de band wat langer; je kan je spullen nog steeds op je lichaam dragen, maar je kan gewoonweg wat meer meenemen! Klinkt goed toch?

Backpack!

Voor een grotere reis of trip, en vooral wanneer je liever niet met koffer sjouwt en je veel van de ene locatie naar de andere locatie zal bewegen, is een backpack niet te missen! In een backpack kan je ontzettend veel meenemen; sommige gaan er zelfs meerdere maanden mee op avontuur. Een backpack heeft een groot vak, en bestaat uit tig aantal kleine vakjes, hierdoor is de backpack een veilige manier om jouw spullen goed in op te bergen en alsnog met je mee te nemen! Dus ook bij deze tas geldt; je kan jouw betaalmiddelen, sleutels, en andere belangrijke producten goed opbergen!

Tip: voor een grotere trip naar het buitenland, kan een creditcard goed van pas komen. Stop deze altijd goed en veilig weg in je tas; bijvoorbeeld in een ‘geheim’ vakje. Wil je graag een creditcard aanvragen? Kijk voor meer tips dan zeker even op ICS Cards!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles