De vogeltjes beginnen te fluiten, bloemen komen tot leven en jij wil er natuurlijk op je best uitzien voor het lekkerste seizoen van het jaar. Je weet het vast al, ik heb het over de zomer. Met dit seizoen kun je letterlijk gaan stralen met de tips die je hieronder kan lezen. 

Kleuren

Deze zomer van 2021 zijn pastelkleuren helemaal hot. Pasteltinten zijn zachte kleuren die gemengd worden met wit of lichtgeel. Hierdoor krijg je een subtiele look en het combineert mooi met goud of zilver. Eline Rosina heeft oorbellen sets met de mooiste kleuren die jij bij jouw favoriete outfit kan combineren. Heb je is een keer een leuke outfit met een tint geel erin, maak je geen zorgen want dan is zomer 2021 helemaal iets voor jou. Namelijk deze zomertrend is de kleur geel helemaal in! Daardoor kun jij losgaan op het gebied van sieraden. Maak bijvoorbeeld een shiny earparty met de kleur geel. Of ga voor een outfit met printjes en haal de basic sieraden uit je kast. In de zomer van 2021 kan het allemaal.

Pearls baby!

Ja, parels zijn tijdloos. Zo zagen we Coco Chanel het 1000 jaar geleden ook al dragen. Ga maar is die leuke oude modetijdschriften doorbladeren. Afgelopen jaar heeft de parel een nieuwe bloei gehad en is hier en daar gemoderniseerd. Denk aan combinaties met grote en kleine parels. Hoe meer hoe beter!

Ear cuffs

Iedereen kent deze vast wel, ear cuffs! Ze zijn al een aantal jaar erg populair, en dat is voor de zomer 2021 niet veranderd. Het fijne nieuws van ear cuffs is dat iedereen ze kan dragen. Je hebt er namelijk geen gaatje voor nodig. Ear cuffs zijn een soort nep piercings die je boven aan je oor draagt. Vervolgens lijkt het net echt en heb je meteen een mooie toevoeging aan je ear party. Ze zijn in het goud en zilver te verkrijgen. Bij Eline Rosina heb je ruime keuze voor jou nieuwe shiny ear cuffs.

Kettingen en armbanden

Deze zomer is de zomer van lange kettingen. Je kunt deze combineren met 2 kortere kettingen die een bedeltje hebben of net een andere structuur. Hiermee kun je eindeloos variƫren, helemaal zoals jij het wilt. Ga je voor een strandlook? Dan kun je kiezen voor kettingen met schelpen of kleurrijke kraaltjes. Armbanden zijn deze zomer niet heel erg van de partij. Het beste is om voor minimalistisch te gaan of voor een leuk schelpen armbandje, om toch net dat kleine accent te geven.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles