Een bedankje versturen

Wil je iemand verrassen met een leuke kleinigheid? Gewoon spontaan of als blijk van waardering. Dan kun je dat tegenwoordig heel eenvoudig doen door het meteen bij de ontvanger te laten bezorgen. Nu vraag je je misschien af wat je kunt versturen om iemand blij te maken. Lees snel verder voor wat tips.

Stuur een leuk kaartje

Laat de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt door een kaartje te sturen. Bedenk een grappige quote of formuleer een persoonlijke boodschap die je wilt vertellen. Zet er bijvoorbeeld in dat je om diegene geeft en blij bent dat de persoon altijd voor je klaar staat. Laat natuurlijk wel weten dat jij de afzender bent en wie weet ontvang jij binnenkort een leuk kaartje terug.

Een mooi boeket

Bloemen zijn leuk om te krijgen maar ook om te versturen. Gaat je voorkeur uit naar een mooie bos met zachte pastelkleuren of liever een kleurrijk boeket met wilde bloemen? Je kunt ook rekening houden met de interieurstijl, lievelingskleuren en -bloemen van de ontvanger als je daarover meer weet. Op die manier sluiten de bloemen perfect aan bij degene die ze in huis heeft staan. Wil je ook bloemen laten bezorgen aan iemand die je kent kan BoeketCadeau zeker verder helpen.

Wijn als cadeau

Met een fles wijn zit je vaak goed, dus wellicht is dit een leuke optie om te versturen. Een fles Pinot Grigio, Sauvignon Blanc, Chardonnay of Merlot, het aanbod is uiteenlopend. Bedenk van tevoren wel of de ontvanger liever witte wijn, rosé of rode wijn drinkt en of dit dan een zoete, droge of halfdroge variant is. Het is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt een fles wijn aan iemand cadeau te geven.

Chocolade en bonbons

Een doos bonbons kan ook heel eenvoudig met de post worden verstuurd. Het pakketje past in de meeste gevallen gewoon door de brievenbus waardoor de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn. Zodra degene naar binnen loopt of de brievenbus leeg maakt zal het pakket meteen opvallen. Wellicht is de warme zomerperiode echter niet optimaal geschikt, maar nu de koude dagen zijn aangebroken, kan er vrijwel niks misgaan.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles