Heb jij ook een hele mooie eettafel en wil je deze graag beschermen? Je kunt je tafel gemakkelijk beschermen met de hulp van een tafelzeil. Hiermee voorkom je vlekken en ook beschadigingen. Hierdoor kun je langer met je tafel doen en heb je ook wat meer rust. Want je kent het misschien wel. Je zit aan tafel met een groepje en iedereen heeft eten en drinken voor zijn of haar neus. Onbewust let je constant op of alle glazen goed blijven staan en er geen eten op tafel valt. Dit kan heel erg vervelend zijn en hierdoor kunt je niet genieten van de avond. Met een tafelzeil heb je deze zekerheid en hoef je hier niet meer over na te denken.

Waar kun je tafelzeil nog meer voor gebruiken?

Niet alleen voor het schoonhouden en het voorkomen van beschadigingen is een tafelzeil handig. Een tafelzeil is handig voor veel meer dingen. Dit maakt het ook gelijk een heel multifunctioneel product. Je kunt ze ook heel prettig gebruiken voor tijdens het knutselen. Bij knutselen komt er natuurlijk lijm kijken maar ook bijvoorbeeld scharen en wat dacht je van glitters. Je wilt voorkomen dat dit in je tafel gaat zitten. Een tafelzeil beschermt je tafel hier dan ook tegen. Ook voor bij het puzzelen is het heel erg geschikt. Je wilt namelijk met puzzelen een gladde ondergrond hebben. Hiermee voorkom je dat je verkeerde combinaties maakt of dat de stukjes niet goed klikken en losgaan. Het handigste is om dan een effen of een niet al te druk zeil te kiezen. Zo heb je namelijk een goed overzicht van wat er allemaal op tafel ligt. Voor tijdens het eten is een tafelzeil ook zeker aan te raden. Je kunt het zeil gebruiken tijdens het ontbijt, de lunch, het diner en zelfs tijdens het borrelen. Zo heb je altijd een bescherming voor je tafel.

Hoe maak je tafelzeil schoon?

Dan nog de vraag hoe je een tafelzeil schoon maakt. Eigenlijk is dit heel erg simpel te doen met een vochtig doekje. Let er wel op dat vlekken als kerrie en tomaat er vrij snel intrekken. Wil je voorkomen dat er vlekken in je zeil komen? Dan is het bij de hand houden van een vochtig doekje aan te raden. Als je het zeil wilt schoonmaken met schoonmaakmiddel kies dan altijd een niet bijtend middel. Vaak zijn tafelzeilen namelijk gemaakt van pvc. Pvc kan niet tegen bijtende schoonmaakmiddelen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het zeil beschadigd of uiteindelijk dof wordt.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles