In Gouda is Bas Smit geboren op 26 april 1981. Hij is een bekende influencer en Nederlandse ondernemer. Bas Smit is erg populair op Instagram, met meer dan 850.000 volgers op zijn platform.  Hij is enige tijd student economie geweest in Rotterdam. Maar al snel begon hij zijn carrière als handelaar (Amsterdamse optiebeurs). Na een paar jaar wilde hij wat anders en is hij in 2005 begonnen in het vastgoed (wel onder hoede van Roland Kahn). Enige tijd later, in 2017, is hij zelf als ondernemer begonnen. Samen met zijn vrouw heeft Bas Smit nu 19 bedrijven. Maar hij is ook nog ambassadeur voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Vermogen van Bas Smit

Bas Smit is enige tijd beurshandelaar geweest. Daar heeft hij veel geld mee kunnen verdienen. Hoeveel het precies is, is niet bekend, maar het gaat wel over een flink bedrag. Er is een schatting gedaan van zijn vermogen van 6.000.000 euro. Maar welk bedrag daarvan is verdiend op de beurs is niet bekend. Het grootste deel van zijn geld verdiend hij als influencer. Hij zet gewoon af en toe een advertentie op zijn site en hierbij is hij ook erg open over zijn inkomsten. Hij zou ruim 2800 euro per dag verdienen dankzij zijn Instagram account. Per jaar is dat 1.000.000 euro. Dit hoge inkomen heeft hij weten te behalen door alleen maar dure campagnes aan te nemen. Hij zou 20.000 euro per video of campagne vragen via Instagram.

Relatie van Bas Smit

Presentatrice en actrice Nicolette van Dam is de vrouw van Bas Smit en ze hebben samen twee dochters. Recent, juli 2021, heeft Bas samen met zijn vrouw een boek uitgegeven genaamd Nederland heeft Alles. Sinds 2007 is hij al samen met Nicolette van Dam. Hun huwelijk hebben ze een lange periode uitgesteld. Ze hebben in 2012 in eerste dochtertje gekregen genaamd Lola-Lily. In 2014 is hun andere dochtertje geboren genaamd Kiki-Kate. In 2015 zijn ze met elkaar getrouwd.

Auto

De nieuwste auto van Bas Smit is een Mercedes G-Klasse AMG. Dit heeft hij natuurlijk ook uitgebreid bekend gemaakt op Instagram. Het is een felblauwe auto. Het is een getunede G-Wagon, Bas zou er ongeveer 217.950 euro voor hebben betaald. Het is veel geld voor een auto, maar Bas heeft het er graag voor over. Hij heeft het geld en vindt het belangrijk dat hij in een mooie auto kan rijden.

Paar vragen

Hoe oud is Bas Smit?

Op 26 april 1981 is Bas Smit geboren in Gouda.

Waar is Bas Smit bekend van?

Bas Smit is met name bekend geworden door Instagram. Hij heeft hier ruim 850.000 volgers.

Met wie heeft Bas Smit een relatie?

Bas Smit is getrouwd met presentatrice en actrice Nicolette van Dam. Ze hebben samen twee dochters.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles