Gaby Blaaser is een naam die bijna niet meer weg te denken is uit Nederland. Je ziet haar regelmatig voorbijkomen. Hoe is dit eigenlijk zo gekomen? Waaraan dankt zij haar bekendheid waardoor ze nu dus in programma’s met BN’ers opduikt? Wat veel mensen niet weten is dat haar loopbaan al een flinke tijd loopt. Ze is al heel lang bezig met bijvoorbeeld acteren. Het is dus zeker ook interessant om meer over haar te weten te kunnen komen. Alles wat je moet weten vind je op deze plek verzameld. Daarna ben je direct op de hoogte.

De loopbaan van Gaby

Het is natuurlijk eerst en vooral interessant om te bekijken wat ze allemaal heeft uitgevoerd door de jaren heen. Ze is al sinds 2006 op televisie te zien. Destijds debuteerde ze in de soap Onderweg naar Morgen. Vervolgens stapte ze over naar SpangaS. In die serie bleef ze enkele jaren te zien. Tot ze de overstap maakte naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar zullen de meeste mensen haar van kennen. Ondertussen begon ze ook meer en meer in andere programma’s voorbij te komen. Denk aan Sterren dansen op het ijs. Het meest recent was heer optreden in The Bachelorette.

Het leven van Gaby

Natuurlijk is het ook leuk om wat meer over haar privéleven te weten te komen. Dat Gaby Blaaser in de showbiz terecht gekomen is, is natuurlijk niet zo vreemd. Haar opa is immers ook een bekende in Nederland. Dat is namelijk Jan Blaaser. Bovendien heeft ze ook de nodige relaties met bekende Nederlanders gehad. Jim Bakkum was bijvoorbeeld lange tijd haar vriend. Op die moment is ze niet bezet, ondanks haar deelname aan The Bachelorette. Dit kan echter natuurlijk wel op elk moment weer veranderen. Ze is niet voor niets heel bekend en ook geliefd in heel Nederland.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles