Op zoek naar mooie zonwering maar ben je verdwaald geraakt in de vele keuzemogelijkheden? Dat snappen we maar al te goed, want je hebt heel wat opties als het gaat om het creëren van een koele woning met stijlvolle zonwering. Gelukkig is het goed mogelijk om zonwering op maat te kopen, zodat je verzekerd bent van een eindresultaat dat helemaal naar jouw wens is. Ben je er nog niet uit en zoek je naar leuke ideeën? Hier vind je 4x inspiratie voor zonwering op maat voor jouw woning!

Kies voor de strakke look van screens

Screens zijn een unieke manier om je woning een strakke uitstraling te geven. Screens lijken op rolluiken maar zijn gemaakt van een ander materiaal. Ze zitten strak tegen de ramen aan en hiermee zorg je ervoor dat de warmte van de zon niet naar binnen komt. Het is heel eenvoudig om de screens te bedienen: dit gaat elektrisch. Zo kost het je geen enkele moeite om ervoor te zorgen dat je woning lekker koel blijft.

Ontdek de vele toepassingen van uitvalschermen

Een andere goede optie zijn uitvalschermen. Uitvalschermen worden ook elektronisch bediend en hebben twee grote voordelen. In de eerste plaats blokkeert een uitvalscherm de zon zodat het niet in je woning schijnt. In de tweede plaats zorgen uitvalschermen er ook voor dat je een schaduwplek in de tuin creëert. Ook staat het erg stijlvol! Een uitvalscherm kopen doe je heel gemakkelijk en snel online!

Dit zijn de voordelen van markiezen

Ook markiezen zijn een optie in je zoektocht naar zonwering op maat. Markiezen zorgen er natuurlijk voor dat warmte van de zon uit je woning blijft. Maar het is bovenal een unieke en knusse toevoeging aan je woning. Markiezen staan bekend om de gezellige uitstraling die het geeft aan jouw huis. En omdat er veel mogelijkheden zijn kun je markiezen bestellen die helemaal aansluiten op jouw wensen.

Shutters: stijlvolle zonwering voor jouw huis

Tot slot zijn ook shutters een mooie optie. Shutters voor buiten hebben allereerst natuurlijk een praktische kant. Maar het grote voordeel van shutters is de stijlvolle uitstraling die ze hebben. Shutters zijn verkrijgbaar in mooie kleuren die perfect aansluiten bij je kozijnen. Hiermee creëer je een luxe look voor jouw woning waar je jarenlang van kunt genieten!

Heb je al een favoriet? Het is heel goed mogelijk om screens, zonneschermen of shutters op maat te laten maken voor jouw woning. Zo weet je zeker dat het helemaal aan je wens voldoet!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles