Ze zeggen wel eens: smaken verschillen. En dat is maar goed ook want anders zouden er lang niet zoveel verschillende e liquid smaken te koop zijn als nu het geval is. Zo zitten er hele bijzondere smaken tussen, zoals aloë vera, popcorn of energy drink bijvoorbeeld, maar ook wat meer standaard smaken. Denk bijvoorbeeld aan een typische tabak smaak, de smaak van frisse menthol of één van de vele lekkere fruitsmaken waar u uit kunt kiezen. Er is voor iedere e sigaret roker wel wat wils. Valt een bepaalde e liquid toch niet helemaal in de smaak? Dan probeert u de volgende keer gewoon een andere smaak uit. Hieronder willen wij in ieder geval drie verschillende e liquid smaken voor uw e sigaret uitlichten.

Typische tabak smaak nagebootst

Het roken van een normale sigaret met daarin tabak verwerkt is hartstikke ongezond. Zo kan het roken van dergelijke sigaretten leiden tot diverse gezondheidsklachten, van problemen met de luchtwegen tot verschillende soorten kanker door het hele lichaam heen. Omdat roken zo ongezond is, niet alleen voor de roker zelf maar ook voor andere mensen die de uitgeademde rook per ongeluk binnenkrijgen, geldt er op veel plekken tegenwoordig een rookverbod. Men probeert steeds meer naar een rookvrije toekomst en een rookvrije generatie toe te werken. Bent u overgestapt naar een e sigaret en mist u die typische tabak smaak? Probeer dan eens een e liquid met tabak smaak uit. Zo heeft u onder meer de keuze uit e liquids die de smaak van zachte tabak, rijke tabak, zware tabak, Turkse tabak, shag en diverse blends nabootsen.

Watermeloen en andere frisse fruitsmaken

Watermeloen is een regelrechte topper wanneer het aankomt op e liquid smaken. Deze verleidelijk frisse en zoete smaak neemt u regelrecht mee terug naar die ene zomerse vakantie aan de tropische kust. Watermeloen is een smaak dat prima gecombineerd kan worden met andere smaken, zoals aardbei of bubble gum. Of doe eens helemaal gek en kies voor een e liquid in de smaak watermeloen aardbei bubble gum. Bent u toch geen fan van watermeloen? Dan zijn er tientallen andere e liquids te koop in frisse fruitsmaken. Daarnaast behoren ook meer exotische smaken tot de mogelijkheden.

Vanille, chocolade en karamel

Veel mensen gebruiken hun e sigaret onderweg. Maar wist u dat een e sigaret ook prima kan in combinatie met een kop koffie, bijvoorbeeld wanneer u ’s ochtends de krant leest? Vooral smaken als vanille, chocolade en karamel lenen zich hier uitstekend voor. Met name vanille is een zeer populaire e liquid smaak, vandaar dat deze ook in zoveel verschillende varianten te koop is. Ziet u uw dagelijkse kop koffie, melk of thee liever getransformeerd in een e liquid? Dan hoeft u niet ver te zoeken want ook verschillende soorten warme en koude dranken zijn in e liquid vorm voor uw e sigaret te koop

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles