Ben jij bezig met de inrichting van een nieuw pand? Dit proces is erg leuk om uit te voeren, omdat het leuk is om samen na te denken over wat er allemaal nodig is in het nieuwe pand. Toch kom je vaak ook voor moeilijkheden te staan: jullie zijn het ergens niet over eens, of de inspiratie raakt simpelweg op. Als dit laatste het geval is, is deze blog perfect voor jou! We introduceren je aan drie meubels die jouw inrichting verrijken.

1. Voetbaltafel

Je meubilair moet niet alleen gericht zijn op comfort, maar ook op het samenbrengen van mensen. Als jouw pand een werkpand is, is het fijn dat er meubels zijn die ook nog eens niet gericht zijn op werk. De voetbaltafel is perfect: tijdens de pauze, of tijdens een korte werkstop, komen je collega’s hier samen om even simpel plezier te beleven. Er wordt even niet aan werk gedacht, maar toch binden je collega’s met elkaar. Binnen de kortste keren ontstaan er toernooitjes en zoeken jouw collega’s ook buiten de werkuren op.

2. Verhoogbare tafels

Iedereen werkt op een andere manier. Waar sommige mensen het fijn vinden om de hele dag te zitten, houden anderen ervan om staand te werken. Door te werken met verhoogbare tafels realiseer je gemakkelijk de wens van al je werknemers. Het is zelfs mogelijk om een verhoogbare tafel met een timer aan te schaffen: mensen die maximaal een bepaalde tijd willen staan of zitten kunnen deze timer inzetten om eraan herinnerd te worden. Goed voor de gezondheid dus!

3. Klimnet

Heb jij een grote ruimte over, die je graag wil benutten voor pauzes? Een unieke wijze om je collega’s samen te laten komen, is door een klimnet te spannen op deze ruimte. Dit net bedek je met kussens, waardoor je werknemers hier tijdens hun pauze kunnen gaan liggen en echt even ontspannen. Het net is erg comfortabel, maar geeft je werkruimte ook een unieke look die je op geen ander project zal tegenkomen.

Kato

Heb jij hulp nodig met de inrichting van een project, dan introduceren we je graag aan Kato! Zij hebben de juiste kennis in huis om een perfecte inrichting te realiseren voor jou, waarin ze deze drie meubels, maar ook vele anderen in acht nemen. Kom in contact en begin direct met jouw project!

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles