De woonkamer is over het algemeen een groot deel van je benedenverdieping en waar de meeste mensen thuis hun meeste tijd doorbrengen. Hoe zonde is het dan, als we niet de moeite nemen om deze belangrijke plek in huis een make-over te geven. De belangrijkste meubels van een woonkamer zijn natuurlijk de bank, de salontafel en het tv-meubel. Deze meubels vallen het meest op, en worden het meest gebruikt. Als je dus je woonkamer een make-over wilt gaan geven, leg dan de focus op deze meubels. 

Bank

Als je bij iemand de woonkamer binnenkomt, kijk je vaak het eerst naar de bank. Hoe ziet jouw bank eruit? Krijg je er vaak complimenten over? Of is het tijd om een mooiere bank aan te schaffen? Je kunt natuurlijk ook je bank een make-over geven door er leuke kussentjes of een chique kleedje aan toe te voegen. We zitten thuis veel op de bank, dus is het ook belangrijk dat de bank lekker zit. Kijk dus naar een lekker zittende bank die er ook nog eens goed uit ziet. 

Tv Meubel

Een TV meubel neemt veel ruimte in beslag in de woonkamer, en is dus bij een woonkamer make-over een belangrijk onderdeel. Je hebt veel verschillende soorten tv meubels. Hou je van wat stoerder meubilair? Ga dan voor een industrieel tv meubel. Heb jij juist een strak huis, met veel basic kleuren? Ga dan voor een zwarte tv meubel. Als je voor een ruime tv meubel gaat, kun je deze ook nog gebruiken als dressoir, door er leuke accesoires op te zetten.

Salontafel

De salontafel wordt het meest gebruikt om lekker samen koffie aan te drinken. Is dit ook jouw koffie plekje met je vriendinnen? Zorg dan voor een goede salontafel met veel ruimte. Een kleine salontafel is niet handig, en laat je woonkamer kleiner lijken. Kies dus voor een ruime salontafel. Een salontafel met lades, is helemaal handig! Hier kun je bijvoorbeeld de koffie onderzetters en afstandsbedieningen in kwijt. 

Fijn gevoel
Met deze 3 tips zorg jij ervoor dat jouw woonkamer een toffe make-over krijgt! Je zult meer complimenten krijgen, en zelf ook veel trotser en fijner in je woonkamer zitten.

About the Author

Mo Lips

Founder

Hi! Ik ben Mo Lips, en ik blog over allerlei onderwerpen die mij aanspreken. Kwan betekent in het Koreaans: Gebouw(wonen) en Tex betekent Tech. 2 onderwerpen die veel terug gaan komen! Gek op kleding & beauty en lekker ontspannen door middel van Netflix!

View All Articles